Sauna - raj za dušu i telo
Hotel LAMA svojim gostima nudi 2 vrste sauna, kao i prostor za relaksaciju i opuštanje uz blago vežbanje i istezanje
FINSKA SAUNA SA SLANIM ZIDOM
Slana sauna je u stvari finska sauna, koja je obogaćena i delom zida od slanih himalajskih cigli u kombinaciji sa drvetom. Prilikom zagrevanja saune, dolazi do zagrevanja i slanog zida, što dovodi do ispuštanja negativnih jona, koji stvaraju svež bakteriološki čist jonizovani vazduh, dolazi do detoksikacije, opuštanja mišića, pojačane cirkulacije i pojačanog srčanog ritma, balansiranja šećera u krvi.

So je vekovima poznata kao veoma blagotvorna za organizam i slanoj finskoj sauni daje veliku terapeutsku prednost.


INFRARED SAUNA
Infracrvene saune omogućavaju  da dobijemo dovoljnu količinu infracrvenih zraka, koji su neophodni za naše zdravlje. Ovu vrstu toplote inače dobijamo od sunca, a njen nedostatak dovodi do bolesti i depresije. Temperatura u infracrvenim saunama je obično od 50 do 60 stepeni i u njoj može da  se boravi do 30 minuta.

Infracrveni zraci su sastavni spektar zračenja sunca i neophodni su za život i zdravlje svih živih organizama. Infracrveno zračenje prodire duboko u naše zglobove, kožu, mišiće i tkiva i donosi mnoge zdravstvene boljitke. Detoksikacija organizma, oslobađanje od stresa, otklanjanje napetosti u mišićima.


FITNESS PROSTOR, VEŽBE, ISTEZANJE
Relaksacija, odnosno sposobnost da se opustimo, je osnovna vežba za uklanjanje stresa, postizanje životnog sklada, zdravog sna i osećaja zadovoljstva.
Rezervacije